Ternyata Bobby Sempat Menanyakan Tempat Membeli Senjata Kepada Pendeta

Keluarga Jamison ini terdiri dari 3 orang ialah si papa ialah Bobby, si bunda ialah Cheryl, serta buah hatinya yang berumur 6 tahun ialah Madison. Lenyapnya mereka ini jadi ciri pertanyaan besar sebab tidak terdapat yang dapat menciptakannya serupa sekali. Hingga dengan 4 tahun setelah itu terkini ditemui keluarga ini dengan situasi yang telah tidak hidup lagi. Kematian mereka ini menaikkan ciri pertanyaan besar kala terjebak di kamera Kamera pengaman kalau Bobby serta Cheryl berkelakuan semacam zombie.

Aksi abnormal ini membuat warga menyakini kalau terdapat kaitannya dengan menjajaki ajaran menyimpang, pemakaian obat ilegal, ataupun pula dihantui oleh belis. Dikenal kerangka balik keluarga ini diawali kala Bobby serta Cheryl berjumpa di tahun 2002. Ikatan mereka lumayan pendek, Madison lahir di tahun 2003. Pada November 2002, Bobby hadapi musibah yang amat akut tetapi untungnya beliau aman. Sakit punggung yang beliau natural menyiksanya tiap hari. Apalagi terdapat hari- hari dimana ia tidak dapat bangun dari tempat tidur.

Sebab musibah yang dirasakannya, Bobby tidak dapat bertugas serta keluarga mereka hidup dari bantuan penguasa. Kemudian mereka bermukim di suatu rumah bagus di pinggir telaga serta nampak amat serius saja. Tetapi, tahun- tahun yang dilewati kedepannya amat berat. Terdapat di satu titik, Bobby berantam dengan bapaknya hingga memakai raga.

Ketidakharmonisan ini membuat bapaknya memarang julukan Bobby dari pesan wasiatnya. Beliau berserah semua hartanya pada cucunya ialah Madison. Pada tahun 2009, Madison musibah kecil yang membuat giginya patah beberapa besar. Kesimpulannya Madison diberhentikan dari sekolah serta orang tuanya mengajarnya dengan cara eksklusif.

Tidak lama setelah itu, timbul perbincangan sebab Cheryl ialah salah satu daulat kulit putih. Kesimpulannya mereka berdebat serta membuat ikatan mereka cacat. Tidak lama dari kejadian itu, mantan suami Cheryl mengutip hak membimbing atas putra

mereka. Perihal ini membuat Cheryl terus menjadi tekanan mental serta buatnya berupaya bunuh diri. Beliau hadapi penyusutan berat tubuh yang amat ekstrem.

Banyak orang sebelah mereka yang mengatakan kalau keluarga ini amat senang berkelakuan abnormal. Kalau terdapat di satu durasi Bobby menghadiri pendeta mereka yang bernama Gary. Kemudian menanya pada Gary dimana beliau bisa membeli timah panas buat peperangan kebatinan disebabkan terdapat insan lembut yang kerap terdapat di asbes rumah mereka serta salah satunya bersayap.